10 Ekim 2007 Çarşamba

ŞAFAK 48 / ALIŞ-VERİŞ MANZARALARI PART TUV


Öhööö öhööö, selam herkeze, yazmakta çok geciktiğimin farkındayım lakin hep bir telaş silsilesi içinde geçiyor vakit, ayrıca başlıkta yazan şafak nikaha kaç gün kaldı manasında yazılmıştır, yanlış anlaşılmasın yani.

Başlıyım ben madde madde yazmaya, siz okumaya istediğiniz yerden başlayabilirsiniz, buyrun aşağı alayım sizi:

1- Takriben 3 hafta önce salon takımı ki bunlar sadece koltuk, masa, konsol ve sandalyeden ibarettir, dedim ya daha önceden sevmiyorum gümüşlük yada vitrini, zaten salonumuzda öle büyük bi salon diil, aldığım eşyalar bile umarım salona fazla gelmez diye ümit ediyorum, ortaya sehpa bile almadım yer daralmasın diye,

2- Soracıma bir gardrop,şifonyer ve komodin aldık, evimiz 3+1 olduğundan ve benim şu an kullandığım odaya gardrop yerleştirilecek ve yatak odasında sadece yatak ve komodin olacak bu yüzden öle dar bir oda olmayacak ki bu beni çok sevindiriyo. Sevmiyorum ben yatak odasında gardrop, gerçi oda büyük olsa fark etmezde küçük olunca öle zebellah gibi karşında bi dolap, daralırım ben valla. Salon takımı ve yatak odası toplam 3.700.- YTL .

3- Soracımaaaaa geçen hafta tüllerin siparişini verdim, 3 odaya sadece güneşlik ve tül, yatak odasına güneşlik+tül+perde şeklinde olacak, ve çok uyguna yaptırdım, tüllerin toplam fiyatıda 600.- YTL

4- Bir arkadaşım banyom için banyo dolabı, paspası, perdesi gibi ihtiyaçlarımı aldı sağolsun, bende ona fazla yük olmasın diye çamaşır sepetini aldım, bide mutfak için iki kapılı dolap aldım, çok işe yarıyor bu dolaplar bütün ıvır zıvır topluyor bence.

5- Soracımaaaaaaaaaa geçen hafta gelinlikimin siparişini de verdim, geçen postta gördüğünüz gelinlikten biraz daha farklı olacak, daha fazla ayrıntı vermiyim, nikaha gelenler orda görürler, gelemeyenler içinde ben zaten foto yayınlıycam ki gelseniz eğer sevinçten deliririm sanırsam, bide gelinlikçide denettiler birkaç tane gelinlik ya arkadaş insan öle bi elbiseyi giyince kendini acayip farklı hissediyo yaaa, annem beni öle görünce gözleri doldu kadınceyizin, he bu arada yazmadan geçemiycem kendimi bu aralar sürekli bi ağlama modunda hissediyorum, dokunsalar ağlıyorum hatta, ne bilim ya içim bir garip işte, kelime bile bulamıyorum kendimi ifade edecek, o yüzden post bile yazmak içimden gelmiyo, bunun içinde ayrıca özür dilerim herkezden.

6- Yine geçen hafta sarı röfle olan saçlarımı kahverengiye boyattım, zaten kendi rengimde kahveden biraz daha koyuydu, bölede güzel oldu, gerçi 3 yıldır alışmıştım sarı renge ya neyse, bide kestirmek istiyorum ama kestiremiyorum tabi gelin saçı yapılacak diye ama nikahtan sonra ilk işim biraz daha kısaltmak saçlarımı çünkü gür bir saça sahibim ve öle ha dediğimde yıkanmış saçla dışarı çıkamıyorum illa bişi yapmam lazım, tabi böle olunca imdadıma saç köpüğü yetişiyo da rahatlıyorum,ama ağırlık yaptı artık bu saçlar, gelip geçse de şu nikah baksam bende çaresine.

7- Geriye kalan halılar, ayakkabılık ve sonradan çıkacak eksikler, halıları da mobilya gelmeden almak istemiyorum.

8- Unutmadan sölim kına gecesi annem ve babamın bu evi bana bırakıp taşınmalarından ötürü nikahtan 22 gün önce yani 3 Kasım da yapılacak, onların taşınması ve diğer eve yerleşmesi, benim eşyalarımın gelmesi çeyiz yerleştirilmesi, e haliyle bu işlemler yapılırken çıkacak boya badana ve beyaz eşyaların monte edilmesi gibi sebeplerden ötürü ve fazla yorulmamak için nikahtan önce biraz dinlenmek için böle karar verdik. Sanırım bir ilke imza atıcam, yani önce kına gecesi sonra nikah için davetiyeler dağıtılacak, garip olcak evet ama napalım başka alternatif yok maalesef. Ve bu işlemlerde benden çok annem ve babam yorulacak, ben bu işe yeni girdiğimden dolayı öle zırt pırt izin alamıycam ki bu beni çok üzüyor, ama onlar sağolsun “olsun bunlar tatlı yorgunluklar “deyip beni rahatlatıyorlar.

9- Ve bu post 9 maddeden oluşmaktadır anadınmıııı

Evettt durumum yukarıdakilerden ibaret şimdilik, bide size bişi sormak istiyorum ben, kına gecesinde acaba kaftan ve şalvarmı giysem, yoksa giydiğim kıyafetin üstünemi kaftan giysem, kararsız kaldım, bununla ilgili fikirlerinizi bekliyorum, gelinliği alacağım yerden kiralıycam bu kıyafetleri de, lütfen beni engin bilgilerinizden faidelendirin lütfennn.

NOT: Ve yukarda da belirttiğim gibi blog yazmak pek içimden gelmiyor bu aralar, umarım toparlanırım en kısa zamanda, ve bana yorum bırakan ve benim bir türlü bloglarına gidipte yorum bırakamadığım yeni arkadaşlar özür diliyorum sizden, en kısa zamanda gelicem ziyaretinize.

 

designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com